Merhabalar :) Mantarın o güzel lezzeti kaşar ve tereyağı ile birleşirse ne mi olur? Çok enfes ve çok basit bir tarif olur. Karşınızda "Fırında Mantar Dolması". Afiyet olsun :)
Malzemeler
- Mantar
- Tereyağı
- Kaşar
- Karabiber
- Tuz
Hazırlanışı
Mantarları temizleyin ve saplarını ayırdıktan sonra yıkayın. Ardından mantarları pişireceğiniz tabağa koyun. Üzerine tuz ve karabiber dökün. Daha sonra mantarlarınıza tereyağ ekleyin ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına koyun. Diğer yandan kaşarları rendeleyin. Mantarları 15 dk kadar pişirdikten sonra rendelediğiniz kaşarları üzerine ekleyin ve fırında erimesini bekleyin.
Kaşarlar eridikten sonra mantarları servis tabağına alın. Sıcak sıcak yenmesini tavsiye ederim.
Afiyet olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder